PrivacyGate.IO: Pituduh Lengkep pikeun Ngadaptar Akun

Bubuka: Naon PrivacyGate.IO? PrivacyGate mangrupikeun alternatif Coinbase-commerce pikeun nampi pamayaran crypto online. Kontras jeung Coinbase nu mangrupakeun parusahaan publik di AS, PrivacyGate dumasar di St Vincent jeung Grenadies jeung nyokot privasi pisan serius. Kusabab perusahaan dumasar kana yurisdiksi lepas pantai, éta henteu kedah sasuai sareng seueur peraturan anu dibutuhkeun ku AS pikeun perusahaan. PrivacyGate bangga janten platform anu langkung inklusif pikeun sadayana ku ngadukung seueur mata uang kripto, sanés ngan ukur tilu anu dirojong Coinbase Commerce (diurus).

27 Juli 2022 · 2 min · PrivacyGate Team

The Best Cryptocurrency pamayaran gateway pikeun Privasi

Perkenalan: Naha anjeun kedah nampi cryptocurrencies salaku metode pamayaran? Cryptocurrencies mangrupikeun masa depan pamayaran. Éta langkung gancang sareng langkung mirah tibatan metode pamayaran tradisional. Tambih Deui, aranjeunna langkung aman sareng henteu ngabutuhkeun anjeun ngabagi inpormasi kartu kiridit anjeun atanapi inpormasi pribadi anu sénsitip sanés ka padagang. Aranjeunna nawiskeun rupa-rupa kauntungan kalebet: henteu aya chargebacks, biaya transaksi anu rendah, sareng biaya overhead anu rendah. Pangmayaran ieu gancang janten popularitas sareng seueur usaha anu nuju kana téknologi ieu pikeun nyegerkeun kauangan sareng palayanan palanggan.

27 Juli 2022 · 2 min · PrivacyGate Team

Ngamimitian Jeung PrivacyGate on Node JS

Ngamimitian Jeung PrivacyGate on NodeJS Upami anjeun ngarencanakeun pikeun ngamimitian nampi pamayaran cryptocurrency sareng henteu acan wawuh kumaha jalanna PrivacyGate, éta patut nyéépkeun 5 menit waktos anjeun. Daptar cryptocurrencies sadia: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, USD Coin, Tether (ERC20), Dai, Chainlink. Tingali conto proyék di: https://github.com/privacyshore/privacygate-node-sample Ku kituna hayu urang ngamimitian. Sateuacan nanaon lajengkeun ku Ngadaptarkeun akun PrivacyGate Napigasi ka halaman "setélan" Ngahasilkeun konci API Lacak konci API ieu sabab bakal diperlukeun dina tutorial ieu Saatos Anjeun rengse ieu, lajengkeun ka lingkungan ngembangkeun Anjeun tur laksanakeun paréntah di handap ieu: Upami anjeun teu boga proyek pikeun digawekeun sakumaha ayeuna, pariksa kaluar proyék sampel kami di https: // github ....

21 April 2022 · 2 min · PrivacyGate Team

Migrasi Ti Coinbase Commerce ka PrivacyGate

Migrasi tina Coinbase Commerce ka PrivacyGate Tulisan ieu bakal masihan anjeun petunjuk anu gampang kahartos ngeunaan cara migrasi ti Coinbase Commerce ka solusi PrivacyGate anu unggul. Sateuacan urang neraskeun, mimitian ku ngadaptar akun dina https://dash.privacygate.io/register sareng ngahasilkeun konci API. Node JS (coinbase-commerce-node): Pikeun platform kaluar aya nu ngagunakeun coinbase-commerce-node, prosés transisi basajan pisan. Mimitian ku ngajalankeun paréntah di handap ieu dina lingkungan pangembangan anjeun:...

20 April 2022 · 2 min · PrivacyGate Team